Svingerski par otkrio kako im izgledaju grupni odnosi: Izneli detalje i šokirali- samo s ovim polom ih praktikujemo
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram

ispovest

Svingerski par otkrio kako im izgledaju grupni odnosi: Izneli detalje i šokirali- samo s ovim polom ih praktikujemo

Imali su seks u četvoro s Džesinom najboljom prijateljicom i njenim partnerom

Objavljeno:

Vlasnica seks kluba Džes (30) i organizator događanja Džej (46) upoznali su na Tinderu pre dve godine i ubrzo nakon toga počeli su da se viđaju. Džes je tada bila verena sa Lorensom koji je inače i dalje njen poslovni partner u klubu. Džes i Džej su posle nekog vremena odluči da malo "zatvore" svoju vezu tako što su isključili odvojeno viđanje drugih partnera. Međutim, kako bi nadoknadila nedostatak seksualne raznolikosti, Džes, koja je inače biseksualka, predložila je svingeraj.

- Prilično sam otvoren prema takvim stvarima tako da sam pomislio da vredi pokušati - rekao je Džej za Dejli mejl.

Džej je imao prvo iskustvo grupnog seksa kad su isprobali svingeraj. Imali su seks u četvoro s Džesinom najboljom prijateljicom i njenim partnerom.

Džej voli da ima otvorenu komunikaciju u svojim vezama i kaže da mu svingerski stil života odgovara jer se par uvek slaže, razgovara o granicama, a istovremeno se povezuje čak i kada su s drugima. Stvari mogu da postanu neugodne, međutim, mogu i brzo deeskalirati.

Svingeri
Svingerifoto: djrandco / Alamy / Alamy / Profimedia

- Definitivno imate momenata u kojima se osećate neugodno. Sećam se da sam jednom bio uvučen u pozu u kojoj sam se osećao jako neugodno. Bila je to poza koju Džes i ja često praktikujemo i ja jednostavno nisam mogao to da prihvatim - priznao je Džej.

Tu je do izražaja došla Džesina intuicija i intimno poznavanje svog partnera.

- Pogledala sam ga i bio je poput jelena u svetlima farova. Mogla sam da osetim kako mu se lice menja i shvatila sam da je u trenutku izbezumljenja. Odmah sam ga uvukla unutra tako da smo ostali samo mi - navodi Džes.

Džej kaže da nije ljubomoran kad je Džes sa drugim ljudima jer samo želi da bude srećna, ali imaju čvrste granice – praktikuju svingeraj samo zajedno i uglavnom sa ženama.

- Više me privlače žene. Zadovoljna sam s Džejem kao muškarcem u mom životu - objasnila je Džes.

Dodala je da ne misli da bi ikada mogla u potpunosti da isključiti svinging, ali joj ne smeta da ima pauze.

- To je za mene postala tako korisna promena. To je takođe tako prilagodljiv stil života, čak i ako odlučimo da uzmemo malo slobodnog vremena kako bismo se usredsredili na sebe ili izgradnju porodice, mogli bismo da to učinimo i zatvorimo našu vezu sve dok ne osetimo želju da se vratimo svingeraju. To je definitivno poboljšalo moje odnose i s prijateljima i s partnerom. Omogućilo mi je da budem iskrena prema sebi u pogledu onoga što tražim od partnera kao i kakva treba da budem kao osoba da bih bila srećna - rekla je Džes i dodala da bi ljudi koji žele da isprobaju svinging trebalo da sednu da svojim partnerom i razgovaraju o svojim granicama pre nego što isprobaju takav stil života.

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

(Espreso/telegraf/Večernji/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.